Specijalna Promocija 3 Nikako se riješiti UNIQA osiguranja
Baner
Home Zagreb Pritužbe Nikako se riješiti UNIQA osiguranja
Nikako se riješiti UNIQA osiguranja PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 3
LošeOdlično 
Autor zagreb   
Ponedjeljak, 05 Rujan 2016 14:38

Jeste li znali da se osiguravajuće kuće ne možete riješiti ako slučajno niste čitali sitna slova pa ste potpisali nekakav dugoročni ugovor? Naime, ponudi vam agent smanjenje iznosa osiguranja ako uzmete višegodišnje osiguranje, ali vam ne kaže da ugovor ne možete raskinuti prije nego što prođe 5 godina, osim možda ako priložite vjerodostojnu ispravu da ste prodali kuću.

Da, da, i meni se dogodila takva glupost. A onda mi pukne slavina u vikendici, napravi štetu od desetak tisuća kuna na namještaju i zidovima, plus 4 tisuće kuna vode, ali nema odštete, jer opet niste čitali sitna slova. Naime, vodu morate zatvoriti ako ste odsutni više od 24 sata, ili tako nekako.

I tako, naljutim se i pokušam otkazati osiguranje sa sljedećem godinom. Mislite li da to možete? A, ne! Nema raskida, osim možda ako ste prodali kuću, vele u upravi. Ako ne platite, na računu je prijetnja ovrhom.

 

- Hajde - mislim si - sva sreća što je to 5. godina, pa ću platiti još tu godinu da ih se riješim. I tako nazovem agenticu, dođem u Elita ured, platim nekakvu siću od oko 2 tisuće kuna za sljedeću godinu.

- Je li to sad napokon sve?

- Sve! - kaže ljubazna gospođa.

Odem veselo poskakujući, u nadi kako ću se riješiti jednom zauvijek UNIQA osiguranja, kad li danas u sandučiću novi račun: još imam platiti 163, 43 kn, također pod prijetnjom ovrhe. Kad dobijem odgovor na tu enigmu, odmah ću vas obavijestiti.

Ažurirano: Ponedjeljak, 05 Rujan 2016 14:56
 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla