Specijalna Promocija 3 Jeste li ikada dobili račun od prodavača na Dolcu?
Baner
Home Zagreb Pritužbe Jeste li ikada dobili račun od prodavača na Dolcu?
Jeste li ikada dobili račun od prodavača na Dolcu? PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 7
LošeOdlično 
Autor zagreb   
Utorak, 30 Lipanj 2015 11:06

Jeste li ikada dobili račun od prodavača povrća na Dolcu? Smiješna li pitanja, zar ne?

A jesu li vas kad ti bahati prodavači izvrijeđali ni za što? Izlišno pitanje! Jer, usudite li se upitati možete li izabrati povrće, počet će galamati na vas i psovati na albanskom sve u 16. I nitko im ne može ništa.

Dolcem vladaju 2 obitelji koje imaju prodavače posvuda na Dolcu. Rade što hoće, natrpaju vam trulo povrće, i samo se usudite žaliti! Galamit će za vama kao da ste vi njih okrali, a ne oni vas. Ljeti, kad im dječica ne idu u školu, unajme još štandova i rasporede po njima svoje maloljetne mezimce koji su još bahatiji od roditelja.

Eto, danas jedan od tih prodavača ponaša se bezobrazno, podcjenjuje, izruguje se. Na pitanje koji je njegov broj štanda, samo se smije, i dalje bahato ponavljajući kupčeve riječi.

A kako li se tek na Dolcu pljačka strance? Prošećite kao "stranac" s ruksakom, pokušajte nešto kupiti...

Tržniice Dolac imaju upravu na adresi Dolac 2. Na pitanje kako se požaliti inspekciji, odgovaraju da oni nemaju ništa s time. Inspekcija "ne stanuje" na Dolcu. A gdje su locirani? E, to se ne zna. Oni to ne znaju. Inspektori povremeno dođu, kao npr. u subotu (danas je utorak i nema ih), sjednu na jedan od stolaca u njihovu uredu, naplate poneku kaznu i odu. Broj telefona inspekcije? Nema problema - napisali su ga na komadić papira:

6503 000 i 6503016.

Ali, na te se telefone nitko ne javlja.

- Pa kako vi dolazite do inspekcije?

Njima inspekciija ne treba. Ali ti krivi brojevi uredno vise na zidu. Prave brojeve ne znaju. Dakle, ako vas prodavači vrijeđaju, ako vam ne izdaju račun, ako nemaju na štandu tablice s imenom firme i ne žele vam reći koji je uopće njihov broj štanda, žalite se gradskoj kanalizaciji.

Ažurirano: Utorak, 30 Lipanj 2015 20:59
 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla