Specijalna Promocija 3 Erotski portal smokva.com dopušta krađu identiteta
Baner
Home Zagreb Pritužbe Erotski portal smokva.com dopušta krađu identiteta
Erotski portal smokva.com dopušta krađu identiteta PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 18
LošeOdlično 
Autor zagreb   
Srijeda, 07 Siječanj 2015 11:37

Ukradete nečiji identitet, prijavite se s njegovim imenom i prezimenom na erotski portal smokva.com, dodate njegove/njezine telefonske brojeve, adresu, fotografiju, i toj osobi počnu stizati erotske poruke svakakvih manijaka, mailovi, telefonski pozivi, a možda mu se neki nenormalac pojavi i na kućnim vratima.

 

Jasno, možete se obratiti urednicima portala, koji će vam ovako odgovoriti, ali mailovi i poruke i dalje će stizati s tog portala:

žao nam je što imate nekih neugodnosti,
sve profile koji objave bilo koji broj, ili neku od adresa, mi odmah uklanjamo s našeg portala,
tako je i profil koji je, možda objavio i vaše podatke uklonjen i prije nego  čitamo ovaj vaš mail,,,
ukoliko od nas policija, nakon vaše prijave, zatraži bilo kakve podatke, mi s njima i suradjujemo i pružamo sve što je u našoj mogućnosti u cilju istrage i daljnjih radnji,,,,
zahvaljujemo na razumijevanju
admin

Pa, važno je da je ljudima žao, zar ne?

Eto, da ih malo izreklamiramo ovdje, pa će im se prijavljivati još više manijaka nego do sada. Sve profit, profit ni za što!

www.smokva.com reklamira se ovako na svojoj naslovnoj stranici:

Ostvarite svoje najsmjelije seksi snove: na Smokvi vas očekuju osobe obaju spolova i sviju erotskih sklonosti, za sve vrste druženja, posve bez tabua. Dobrodošli na Smokvu - to je vaš najbolji erotski odabir, mjesto gdje cete vašu maštu pretvoriti u stvarnost. Postani član (besplatno je)!


 

Ažurirano: Ponedjeljak, 09 Veljača 2015 19:13
 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla