Specijalna Promocija 3 Kako napakostiti nekome uz pomoć T-portala ISKRICA
Baner
Home Zagreb Pritužbe Kako napakostiti nekome uz pomoć T-portala ISKRICA
Kako napakostiti nekome uz pomoć T-portala ISKRICA PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 14
LošeOdlično 
Autor zagreb   
Subota, 03 Siječanj 2015 23:44

Ako slucajno ne znate, www.iskrica.com podportal je T-portala. Služi za upoznavanje srodne duše, ali možete ga iskoristiti i za to da nekome napakostite. Nekome kome ste zavidni. Ili koga mrzite. Ili jednostavno iz zabave.

Dakle, idete na www.iskrica.com i otvorite lažni profil: micamaca, machomucho, ili što vam već padne na pamet. Kad se ulogirate u svoj novi profil, ništa vam više ne stoji na putu da na tom profilu ostavite ime i prezime osobe kojoj želite napakostiti, njezine telefonske brojeve, adresu, zanimanje, datum rođenja, fotografiju...

Dakako, morate još dodati i zašto ste na Iskrici. Npr., brak, avantura, ali i nešto podrobniji opis: Nudim erotsku masažu, ili: muškarac sam i tražim vrućeg prijatelja. Mogućnosti ima bezbroj. Ovisi samo koliko ste maštoviti.

 

I tako, na Iskrici se pojavi profil vašeg nepriijatelja/neprijateljice, sa svim njegovim/njezinim kontakt podacima. Manijaci samo čekaju da se pojavi tako nešto na Iskrici i počnu nazivati, slati im SMS-ove, mailove, nuditi se manje ili više gadljivo ...

I tako ste se osvetili svom direktoru koji vam nije dao Božićnicu, ili šefici koja vas tjera da radite prekovremeno, ili nekoj poznatoj osobi iz javnog života. Kad počnu nazivati nenormalci svih profila, osoba kojoj ste ukrali identitet poslat će E-mail supportu Iskrice i tražiti da skinu taj lažni profil. Naime, portal Iskrica nema u impressumu broj telefona na koji biste mogli nazvati.

Administratori Iskrice ne rade vikendom i državnim praznicima. Pa će osoba kojoj ste ukrali identitet uzalud slati supportu mailove. Kad se na Iskrici smiluju i jave se, administratori Iskrice pitat će na kojem su profilu/nicku ti podaci koje treba obrisati. Dakako, osoba kojoj ste ukrali identitet neće to znati, jer nije ona otvorila taj profil, nego vi koji ste joj htjeli napakostiti. Iskrica ima odgovor i na to: Neka pita one manijake koji ju nazivaju i šalju nakaradne SMS-ove i mailove!

Sve u svemu, želite li nekoga oblatiti, Iskrica je pravo mjesto za to! A 2015. je vaša godina, rekao bi Petar Veliki Novaković!

 

P.S.

Dakako, Iskrica će na zahtjev policije dati sve podatke o vašem nestašluku, ali što je to u usporedbi sa zadovoljstvom da ste nekome napakostili!

Znate onaj vic...

Pita zlatna ribica: Ispunit ću ti jednu želju, ali pazi što zaželiš, jer će tvoj susjed dobiti dvostruko!

Čovac razmišlja, razmišlja, i na koncu saopći zlatnoj ribici svoju želju: Da mi iskopaju jedno oko!

 

P.P.S.

Trebate li prijaviti krađu identiteta na Twitteru, ili bilo kakvu zlouporabu, obratite se ovdje:

If you need to report impersonation, abuse or harassment:

 

 

 

 

 

Ažurirano: Petak, 13 Ožujak 2015 17:23
 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla