Specijalna Promocija 3 Petrolova crpka: sa 20 l benzina vozim se 130 km
Baner
Home Zagreb Pritužbe Petrolova crpka: sa 20 l benzina vozim se 130 km
Petrolova crpka: sa 20 l benzina vozim se 130 km PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 2
LošeOdlično 
Autor zagreb   
Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 09:46

Natočila sam na Petrolovoj benzinskoj crpki 20 l benzina (uvijek točim toliko zbog provjere potrošnje). Nakon prijeđenih stotinjak km, kazaljka je bila blizu nule, a na kontrolnoj ploči upalila se žuta lampica koja signalizira da nešto nije u redu s motorom.

Budući da je bio vikend, vozila sam usprkos znaku upozorenja. Danas ujutro (ponedjeljak), prijje odlaska mehaničaru, nazvala sam zagrebački Petrolov ured i dobila ljubaznog gospodina Radoša kojemu sam objasnila problem. Strpljivo sam slušala o menzurama i pipcima, ali razumjela nisam ništa. Jer, to me nije ni zanimalo, kao ni većinu vozača koji znaju o benzinu samo to da je to vrlo skupa tekućina koju moraju natočiti u auto da bi se mogli voziti.

Dakle, mene kao vozača zanima samo kako je moguće da sam sa 20 natočenih litara na njihovoj crpki prošla 130 km, malim automobilom koji inače troši 5-6 litara na 100 km. Na to nisam dobila odgovor, a moram priznati da nisam ni očekivala.

Upravo krećem mehaničaru, a usput ću svratiti na benzinsku pumpu u Branimirovoj i upisati se u knjigu žalbe, s brojem računa za plaćenih 20 litara benziina. Nakon toga obilazit ću Petrolove pumpe u širokom luku.

Ažurirano: Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 09:57
 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla