Specijalna Promocija 3 Hotel Dramalj koji je zapravo iznajmljivačnica soba **
Baner
Home Zagreb Pritužbe Hotel Dramalj koji je zapravo iznajmljivačnica soba **
Hotel Dramalj koji je zapravo iznajmljivačnica soba ** PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 10
LošeOdlično 
Autor zagreb   
Nedjelja, 31 Kolovoz 2014 21:40

Hotel Dramalj koji je zapravo iznajmljivačnica soba **

Odakle početi ovu tužbalicu? Recimo, od toga da turističke agencije bivše odmaralište u Dramlju, u poprilično lošem stanju, prodaju pod hotel. Kad se približite tom zdanju, na prilaznoj ulici piše velikim slovima Hotelj Dramalj, ali kad dođete na ulaz u recepciju, na ulazu u "hotel" ne piše ama baš ništa, a na vratima je neugledna ceduljica na kojoj piše "Iznajmljivanje soba ** Dramalj". No, te su vam sobe u agenciji prodali pod hotel. U sobama nema TV ni balkona. Hodnik u prizemlju nadaleko smrdi na vlagu.

Prodali su vam i tzv. švedski stol za doručak i večeru. Stol postoji, ali reda veličine stola u prosječnom dnevnom boravku. Na njemu je danas za večeru bilo sljedeće:

- juha od gljiva (plivali su samo kolutići mrkve, a od gljiva ni G

- tjestenina bez ičega

- riži-biži s nedokuhanom rižom (na primjedbu upućenu konobaru u vezi s polusirovom rižom, stiže odgovor: Ja to ne jedem)

- meso u umaku

- salata od krastavaca i crvenog kupusa

- mješavina povrća u kojem je pretežno bio karfiol

- panirani riblji prutići

- kruh

- kompot u kojem je tu i tamo plivalo nešto neodređena oblika i porijekla

Nema dresinga, nema kolača, nema sladoleda, nema voća.

 

Neki od gostiju nazvali su taj meni pučkom kuhinjom, a neki radničkom menzom. U svakom slučaju, niti je to hotel, niti je to švedski stol, već nešto nalik odmaralištu iz doba socijalizma, ali sada u dalekom lošijem stanju nego što je bilo kad je izgrađeno, jer se očito u to zdanje ništa ne ulaže. Na plaži ispod hotela skliski ulaz u prilično duboko more, bez rukohvata.

Već smo čuli od gostiju koji su stigli ranije da je doručak također katastrofa, ali o tome sutra. Sutra ćemo, dakako, nazvati i agenciju preko koje nam je "Ponuda dana" prodala odmor u tom "hotelu" a la Alan Ford i tražiti smještaj u pravom hotelu.

Portal Ponuda dana te agencija CRV obmanjuju potencijalne goste prodajući im pod Hotel Dramalj sobe sa 2 zvjezdice, što nikako ne mogu biti ni sobe sa 2 zvjezdice, jer sobe niti imaju TV, niti dihtaju prozori, kupaonica nikakva, hodnici smrde na vlagu, a madraci su čiste žice prekrivene platnom.

 

Ažurirano: Ponedjeljak, 01 Rujan 2014 08:33
 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla