Specijalna Promocija 3 Zaobilazite kemijsku čistionicu Clean expres u Draškovićevoj 3
Baner
Home Zagreb Pritužbe Zaobilazite kemijsku čistionicu Clean expres u Draškovićevoj 3
Zaobilazite kemijsku čistionicu Clean expres u Draškovićevoj 3 PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 8
LošeOdlično 
Četvrtak, 17 Travanj 2014 08:43

Dragi Zagrepčani,

Jedno prijateljsko upozorenje, da ne "nadrapate" kao ja! Zaobilazite kemijsku čistionicu Clean express u Draškovićevoj 3 (na tramvajskoj stanici) U NAJŠIREM MOGUĆEM LUKU! Usluga je nikakva, djelatnice krajnje neljubazne, čak BEZOBRAZNE, ponašaju se kao strojevi, a ne ljudi. I ona mašina za čišćenje u njihovoj čistionici čini se ljudskija od njih. Odnijela sam svoju omiljenu tamnoplavu jaknicu ("Gerry Weber") na čišćenje. Bila je jedna svijetla mrlja s prednje strane. Nakon čišćenja mrlja je ostala sasvim nepromijenjena. Zamolila sam djelatnicu da ponovi čišćenje, ona je odbila objašnjavajući da je to, najvjerojatnije, "otišla" boja i da se tu ništa ne da učiniti. Na to sam joj ja rekla da mi vrati jaknicu bez naplate, jer, zašto da platim uslugu koja nije učinjena??? Ona je to rezolutno odbila rekavši mi da su oni jaknicu očistili (jaknica nije bila prljava, jer je bila gotovo nova!!! Kupila sam je prije nekoliko mjeseci, što sam gospođi ljubazno napomenula, ali to kao da nije uopće doprlo do njenog mozga). Ja sam predložila da platim pola cijene, ona ni da čuje. I što mi je drugo preostalo nego da uzmem svoju jaknicu i platim punu cijenu. Izašla sam iz kemijske čistionice ponižena i sva jadna, vrlo razočarana i LJUTA. Kamo ide ovaj svijet??? Zar se pretvaramo u strojeve???

Ažurirano: Nedjelja, 11 Svibanj 2014 20:41
 

Komentari   

 
+1 #2 safiamohammad 2017-12-16 13:42
ista se stvar i meni desila danas. znaci prije jedno tjedan dana odnjela sam im Calvin Klein kaput koji je na sebi imao četiri poveće mrlje, tamnije sive boje (kaput je svjetlo sivi). Danas sam dosla da ga pokupim i žena mi naplati bez da mi pokaže rezultat “uklanjanja” sta bi MORALA da napravi. Ali dobro reko, pa sigurno je sve ok. Kad sam dosla kuci i izvadila kaput, mrlje ostale jednako vidljive na sva 4 mjesta I UZ TO JOS su mi kaput na tim mjestima ofucali. Znaci uništili mi kaput kojega sam kupila prije 2 tjedna i skupo ga platila!! Ne usudim im se vise dat da korigiraju grešku jer se bojim da ce mi ga samo jos vise upropastiti :( I jos su se ogradili s time da ukoliko unište vas materijal, neće vam platiti cijenu odjeće koju ste im donijeli. KATASTROFA!
 
 
+1 #1 jedan 2014-06-23 20:13
znači, platili ste dijagnosticiran je problema. cure sigurno nose bijele kute
 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla