Specijalna Promocija 3 Natječaj za najljepše pjesme i priče o Zagrebu
Baner
Home Zagreb O Zagrebu Natječaj za najljepše pjesme i priče o Zagrebu
Natječaj za najljepše pjesme i priče o Zagrebu PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
Autor zagreb   
Srijeda, 18 Srpanj 2012 22:07

Webstilus klub raspisuje

NATJEČAJ

za najljepše pjesme i priče o Zagrebu


U natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne osobe.
Tekstovi trebaju biti pisani hrvatskim jezikom (uključujući i dijalekte).
Prozni tekstovi ne smiju biti dulji od 5 autorskih kartica (jedna kartica je 1800 znakova s razmacima; ukupno 9000 znakova).

Pjesme i priče trebaju biti učitane na portal www.webstilus.net do 15. studenoga 2012. godine, u kategoriju "Zagrebačke vedute", ili na portal www.zagreb.stvaram.info u kategoriju O Zagrebu.
Sve pjesme i priče koje prođu ocjenu uredništva bit će objavljene u zajedničkoj knjizi koja će izaći iz tiska u prosincu 2012. godine.

Učitane pjesme i priče moći ćete ocjenjivati u komentarima (ocjene kraj naslova nisu mjerodavne jer ih može sam sebi davati i autor).

Autor/autorica s najviše komentara na objavljenu pjesmu ili priču dobit će 5 primjeraka knjige besplatno, sljedeći autor/autorica po broju komentara 3 knjige besplatno, te još jedan autor/autorica 2 knjige.

Također ćemo nagraditi s po 5 knjiga najkomentiraniju fotografiju Zagreba, te najkomentiraniju umjetničku sliku ili umjetnički uradak na temu "Zagreb".

Učitavanjem svojih proznih, poetskih i umjetničkih uradaka autori daju svoju suglasnost Webstilus klubu da ih objavi u knjizi.


U Zagrebu 22. prosinca 2011.

P. S.
Pjesme ne moraju biti isključivo hvalospjevi metropoli, niti priče govoriti samo o ljepotama Zagreba, ali poezija treba biti inspirirana Zagrebom, a radnja priča mora se "vrtjeti" oko Zagreba, u ovom ili onom smislu.

Ažurirano: Srijeda, 18 Srpanj 2012 22:14
 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla