Specijalna Promocija 3 Ovog vikenda u Zagrebu ljubitelji dronova će doći na svoje
Baner
Home Zagreb Događanja ZGB Ovog vikenda u Zagrebu ljubitelji dronova će doći na svoje
Ovog vikenda u Zagrebu ljubitelji dronova će doći na svoje PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 4
LošeOdlično 
Autor zagreb   
Srijeda, 01 Lipanj 2016 20:54

Ovog vikenda u prostorima HUB385 održava se velika i raznolika prezentacija dronova. Utrke bespilotnih letjelica koje su i kod nas sve popularnije, u svijetu su posljednji tehnološki trend koji osvaja široku publiku jer svakome pruža priliku da osjeti uzbuđenje utrkivanja kao da sjedi u kokpitu vlastite letjelice. Svoje će vještine u upravljanju dronovima profesionalci prezentirati pred gledateljima ovu nedjelju u velikoj hali koja će biti prilagođena velikom trkalištu sa zaprekama za letjelice koje postižu brzine veće od 100 km/h. Svi znatiželjnici doći će „na svoje“ jer će na radionicama moći naučiti kako sigurno upravljati dronovima a stečeno znanje isprobati i u praksi.

 

U predvorju i okolici zgrade održat će se i tzv. makers fair, na kojem će mladi makeri i inovatori predstaviti svoje projekte poput robota, start upova za pametno navodnjavanje, parkiranje, kao i popularnu solarnu klupu, automatiziranu i vjerojatno svjetski najnapredniju košnicu, meteorološku stanicu i mnoge druge zanimljive projekte.

 

Oni kojima adrenalinske utrke dronova i makers fair nisu dovoljni, te se sami žele okušati u primjeni tehnologija budućnosti, iz programa mogu odabrati niz predavanja i radionica namijenjenih svima od 4 godine nadalje.

 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla