Specijalna Promocija 3 In memoriam Nada Vrkljan Križić
Baner
Home Novinarstvo Vijesti In memoriam Nada Vrkljan Križić
In memoriam Nada Vrkljan Križić PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
Autor zagreb   
Utorak, 13 Studeni 2012 08:29
In memoriam Nada Vrkljan Križić

U Zagrebu je 1. studenog u 72. godini života preminula Nada Vrkljan Križić, povjesničarka umjetnosti, muzejska savjetnica u mirovini, dugogodišnja zaposlenica MSU-a, autorica izložaba domaćih i stranih umjetnika, autorica brojnih tekstova i monografija, dugogodišnja predsjednica Hrvatskoga muzejskog društva, urednica Vijesti muzealaca i konzervatora te dobitnica nagrade HMD-a za životno djelo Dr. Pavao Ritter Vitezović za 2006. godinu.

Kolege iz Hrvatskoga muzejskog društva duboko suosjećaju s obitelji drage nam kolegice koja je ostavila neizbrisiv trag u hrvatskoj kulturi.

Životnog puta Nade Vrkljan Križić prisjećamo se u obrazloženju prilikom dodjele nagrade HMD-a za životno djelo Dr. Pavao Ritter Vitezović za 2006. godinu.
 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla