Specijalna Promocija 3 "Kreiraj marku bajnu i osvoji nagradu sjajnu"
Baner
Home Novinarstvo Vijesti "Kreiraj marku bajnu i osvoji nagradu sjajnu"
"Kreiraj marku bajnu i osvoji nagradu sjajnu" PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
Autor zagreb   
Ponedjeljak, 10 Rujan 2012 08:00

Natječaj sve učenike osnovnih škola u Republici Hrvatskoj - "Kreiraj marku bajnu i osvoji nagradu sjajnu"

Hrvatska pošta i ove godine, šesti put zaredom, izdaje prigodnu - novogodišnju poštansku marku za čiji će se dizajn pobrinuti osnovnoškolci iz cijele Hrvatske. U suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje te tvrtkom KING ICT raspisan je natječaj „Kreiraj marku bajnu i osvoji nagradu sjajnu“, koji će se provesti u osnovnim školama diljem zemlje. U natječaju mogu sudjelovati svi učenici osnovnih škola u Republici Hrvatskoj sa stalnim boravištem ili prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

 

Pravila natječaja otisnuta su na brošurama i plakatima koji će biti dostavljeni svim osnovnim školama, a iz njih će učenici moći saznati i nešto više o poštanskim markama. Brošuru također možete preuzeti na internetskim stranicama Hrvatske pošte.

Satove likovne kulture učenici će iskoristiti za crtanje svog motiva za poštansku marku na temu Djeda Božićnjaka, sukladno Pravilima natječaja koja se mogu pročitati i na našim internetskim stranicama. Učitelji likovne kulture i razredne nastave odabrat će do deset najuspješnijih radova na razini škole. Odabrani radovi trebaju se poslati najkasnije do 15. listopada 2012. godine na adresu: HP-Hrvatska pošta d.d. „Natječaj za novogodišnju marku“, Jurišićeva 13, 10000 Zagreb.

Stručno povjerenstvo Agencije za odgoj i obrazovanje provest će potom predodabir pristiglih radova, a konačnu riječ imat će Povjerenstvo za izbor motiva te grafičkih i likovnih rješenja poštanskih maraka. Trideset najuspješnijih radova, uključujući i pobjednički rad, čiji će autor za nagradu dobiti računalo s pisačem, bit će objavljeni 4. prosinca 2012. na internetskim stranicama Hrvatske pošte.

 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla