Specijalna Promocija 3 Putujte jeftino luksuznim autobusima po Europi
Baner
Home Novinarstvo Vijesti Putujte jeftino luksuznim autobusima po Europi
Putujte jeftino luksuznim autobusima po Europi PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 6
LošeOdlično 
Autor zagreb   
Utorak, 29 Ožujak 2016 23:27

Flixbusovim zelenim autobusima možete povoljno, udobno i ekološki proputovati cijelu Europu. Jednostavno odaberite svoju omiljenu liniju iz naše široke mreže autobusnih linija: svakodnevno nudimo 45000 autobusnih linija iz više od 550 gradova u 16 europskih država. Za malo novca otkrijte velike europske gradove!

Želite posjetiti svoju obitelj? Planirate putovanje u planine? Možda vam je potreban mali predah i opuštanje na plaži? . Zahvaljujući jednostavnoj i intuitivnoj platformi za rezervacije, od putovanja autobusom dijeli vas samo jedan klik mišem: Njemačka, Austrija, Nizozemska i Italija dio su naše mreže autobusnih linija, a tu su još i Danska, Švedska, Mađarska, Češka, Hrvatska i brojne druge države!

Zamislite putovanje u Beč za 9,99 eura! Nevjerojatno? Možda, ali istinito je, na sreću i veselje ljubitelja jeftinih putovanja u male i velike gradove diljem Europe. Super affiliate program za one koji žele dodatnu zaradu!

Jeftina putovanja do više od 500 gradova u Europi. Rezervacija/storniranje gratis - Besplatan Wi-Fi - 3 komada prtljage u cijeni karte.

.Izvor: http://dobrisavjeti.blog.hr/

 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla