Specijalna Promocija 3 Google jednostavno zna ama baš sve o vama (i svima nama)
Baner
Home Novinarstvo Vijesti Google jednostavno zna ama baš sve o vama (i svima nama)
Google jednostavno zna ama baš sve o vama (i svima nama) PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
Autor zagreb   
Srijeda, 21 Siječanj 2015 12:27

Jeste li znali da Google prikuplja sve podatke koje svjesno ili nesvjesno, namjerno ili slučajno, objavite na internetu, uključujući i IP adresu s koje ste slali mailove ili stavljali postove na nečije web stranice, ili odakle ste se registrirali na neki portal, pa i sadržaj vaših mailova, i broj računala s kojeg ste se uključivali na internet? Pomalo zastrašujuće, ali je činjenica da ono što ste jednom objavili na internetu, zauvijek je negdje zabilježeno i uvijek se može doći do podataka tko je to objavio, s koje IP adrese, s kojeg računala.

Ako ste mislili da možete zavarati Velikog brata time što ste se lažno predstavili, ako mislite da se ne zna kome ste otvorili lažni profil, kome ste slali mailove, od koga ste primali mailove, gdje ste ostavljali komentare...  prevarili ste se! Pročitajte što Google kaže o prikupljanju podataka, pa odvrtite film unatrag i prisjetite se što biste željeli da nikada niste napisali - nažalost, nema vraćanja! Svi podaci zauvijek su negdje pohranjeni i uvijek se može doći do njih.

 

Ne vjerujete? Uvjerite se OVDJE!

Ažurirano: Utorak, 10 Veljača 2015 18:04
 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla