Specijalna Promocija 3 Javni poziv za predlaganje članova Stručnih savjeta Hrvatskog sabora kulture
Baner
Home Novinarstvo Vijesti Javni poziv za predlaganje članova Stručnih savjeta Hrvatskog sabora kulture
Javni poziv za predlaganje članova Stručnih savjeta Hrvatskog sabora kulture PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
Autor zagreb   
Srijeda, 12 Ožujak 2014 09:17

Javni poziv za predlaganje članova Stručnih savjeta Hrvatskog sabora kulture

 

prijava: 31.03.2014.

organizator: Hrvatski sabor kulture

url: http://www.hrsk.hr

 

Upravni odbor Hrvatskog sabora kulture upućuje javni poziv za predlaganje članova Stručnih savjeta Hrvatskog sabora kulture. Prijedlozi se podnose u roku do 31. ožujka 2014.

 

Pozivaju se institucije, udruge i pojedinci iz područja umjetnosti i kulture da podnesu pisane i obrazložene prijedloge kandidata za izbor članova Stručnih savjeta Hrvatskog sabora kulture za razdoblje 2014.-2018.

 

U svrhu što boljeg i učinkovitijeg djelovanja pojedine amaterske djelatnosti, temeljem odluke  Upravnog odbora Hrvatskog sabora kulture, unutar Hrvatskog sabora kulture djeluju sljedeći Stručni savjeti: Stručni savjet za kazalište, Stručni savjet za vokalnu glazbu, Stručni savjet za puhačku glazbu, Stručni savjet za tamburašku glazbu, Stručni savjet za ples, Stručni savjet za folklor, Stručni savjet za književnost i Stručni savjet za likovnost.

 

Članovi Stručnih savjeta su eminentni umjetnici i kulturni djelatnici – stručnjaci za pojedinu djelatnost čije znanje i iskustvo može biti veoma korisno za aktivnost i razvitak pojedine amaterske djelatnosti.

 

Djelokrug rada Stručnih savjeta: analiza i ocjena stanja pojedine amaterske djelatnosti, njen razvitak i unapređivanje, stručno-savjetodavna pomoć pri organiziranju manifestacija, osposobljavanju i usavršavanju stručnih voditelja, predlaganje Upravnom odboru HSK-a pravila i programa za manifestacije kao i rješenja svih spornih pitanja vezanih uz iste te predlaganje izdanja koja ulaze u program nakladničke djelatnosti HSK-a.

 

Stručni savjeti imaju tri ili pet članova o čemu odluku donosi Upravni odbor Hrvatskog sabora kulture. Članovi Savjeta imenuju se na četiri godine te djeluju sukladno Pravilniku o radu stručnih savjeta HSK-a.

 

Prijedlozi, uz koje je obvezno priložiti životopis i dokaze o ispunjavanju uvjeta iz ovog Javnog poziva, podnose se na sljedeću adresu:

Hrvatski sabor kulture

Ulica kralja Zvonimira 17

10 000 Zagreb

s naznakom: 'Prijava kandidata za člana Stručnog savjeta za ______________________ (navesti puni naziv Savjeta za koji se prijavljuje) pri Hrvatskom saboru kulture'

(I.P., 28.02.2014)

 

You have no rights to post comments

Zagrepčani / Portal za umjetnike / Knjige za djecu / Demokratska stranka žena / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce i umjetnike / AFA alge - Klamatska alga / Biblija - Sve o Bibliji - Biblijske priče / Portal za knjižničare i knjigoljupce / Portal za sve i svakoga
Joomla templates by a4joomla